Adeziv hidraulic PROFIX 20 kg R020400K25

Rated 2.41 out of 5 based on 426 customer ratings
(515 customer reviews)

314.00lei

cutie aprox 20 kg

2 in stock

Category:

Descrierea produsului

 

PREZENTARE GENERALA

Pentru a raspunde cerintelor cele mai exigente in domeniul zidirii sobelor si a semineelor s-a realizat acest adeziv termorezistent gata preparat. Avand in vedere necesitatea de a oferi conditii de munca optime – utilizand materiale de baza naturale cu calitati superioare, prdusul PROFIX este un adeziv hidraulic caracterizata prin rezistenta  la temperaturi ridicate, cu o granulatie fina, capacitate de lipire initiala si finala ridicata. Are in compozitie aditivi ceramici si un lilant anorganic – provenit din mediu natural . Este recomandat a fi utilizat pana la temperatura max 600 * C intru-cat priza hidraulica scade la temperaturi foarte inalte.  Adezivul este comercializat in forma de praf uscat si se va folosi numai dupa ce s-a adaugat cantitatea de apa indicata in instructiunile de utilizare.  intarirea – lipirea – se realizeaza la temperatura camerei . Rezistenta depinde de grosimea stratului aplicat . Dupa 10- 20 de minute incepe sa faca priza – care la aprox 24 de ore se finalizeaza .Modulele lipite cu adezivul profix dupa o ora pot fi miscate, transportate.

DOMENII DE UTILIZARE

Adezivul PROFIX  SE UTILIZEAZA LA LIPIREA SUPRAFETELOR netede, plate a peretilor laterali sau a placilor de acoperire – a diferitelor elemente de decor ,praguri, cornise etc Deasemenea daca tencuiala exterioara a camerelor de ardere -construite din caramida sau placi termorezistente apar mici denivelari sau imperfectiuni pot fi corectate prin aplicarea acestui produs .

La sobele de teracota -liniile de separare pot fi umplute cu profix . La o eventuala dezmembrare a sobei acesta constituie un avantaj  insemnat.

PREPARAREA MATERIALULUI

Intr-un vas potrivit se va amesteca 4 kg de material uscat la care se adauga aprox 1 l de de apa curata de la robinet . Recomandam a se prepara o cantitate de amestec  -care va fi prelucrat in cca 10 min-

Suprafata pe care se va aplica adezivul nu necesita umezire prealabila , dar se va curata de praf .

OBSERVATII

1 Amestecul intarit nu se va folosi

2 Este interzis  amestecarea materialului proaspat preparat cu resturi dintr-un amestec precedent !

3 Rercomandarile referitoare la durata de priza a adezivului au caracter informativ . Timpul de actionare depinde de temperatura mediului unde este folosita si de cantitatea de apa utilizata .

515 reviews for Adeziv hidraulic PROFIX 20 kg R020400K25

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adeziv hidraulic PROFIX 20 kg R020400K25”